5 Simple Techniques For fietsjas heren

Wiki Article

Fietskleding zonder gripper: Dit zie je vaak bij kleding in het instapsegment en bij mountainbike kleding. Deze kleding heeft geen additional gripper om de kleding op z'n plek te houden.

Gold Padding: Maximale vulling biedt het hoogste comfort voor iedereen die zijn of haar prestaties op de fiets voortdurend wil verbeteren. De anatomische vorm van de vulling is bovendien voorzien van een Air-Plus-stof, die het hoogste niveau van ademend vermogen en vochttransport garandeert.

Fietskledingvoordeel.nl levert alle wielrenbroeken immediate uit voorraad. Je bent bij ons dus verzekerd van een snelle bezorging. Daarnaast is de verzending van jouw bestelling al free of charge vanaf een besteding van €35,- euro. Heb je een keuze gemaakt, maar wil je je wielrenbroek eerst passen voordat je deze aanschaft? Dat kan in onze fietskledingwinkel in Ouderkerk aan de Amstel.

Wij gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Doorway op ‘Okay, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze Web page.

Het ease and comfort hangt af van de vulling, het ademend vermogen en de zachtheid van de stof die in de fietsshort wordt gebruikt.

Kies uit de korte en lange broeken om te fietsen. Of bestel ze allebei, zodat je iedere dag op de fiets kunt stappen. 

De fiets is de jongste jaren een onmisbaar vervoermiddel geworden in de stad. Of het nu is om naar het werk te gaan of voor ontspanning, steeds meer mensen kiezen voor hun tweewieler. Dat is niet verwonderlijk.

Of bestel ze allebei, zodat je zowel in de zomer als de Wintertime achieved de juiste uitrusting fietst. Dan bestaat er geen slecht fietsweer, maar slechts een slechte uitrusting. 

Goede wielerschoenen of mountainbikeschoenen, nette opgetrokken sokken en een fietsbril tegen vliegjes en natuurlijk de zon zorgen er voor dat je goed gesoigneerd op pad gaat. Goede fietskledij betaalt zich uit: het maakt de fietstocht simpelweg comfortabeler en hierdoor leuker.

Bij Rogelli besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van onze zeem om ervoor te zorgen dat je zelfs tijdens de langste ritten comfortabel blijft. Lees onze weblog om alles te weten te komen over de Rogelli zeem of bekijk onze zemen-informatie. 

Fietskleding voor mannen is afgestemd op de specifieke mannelijke lichaamsbouw. We bieden verschillende maten en pasvormen aan, zodat er voor elke fietser een ruime keuze is.

Als je fietskleding voor dames wilt aanschafen is het belangrijk dat je op verschillende aspecten let. Het aller belangrijkste is natuurlijk dat je gaat voor een goed passende en comfortabele outfit. Web zoals je fietsbroek, fietsshirt en fietshelm, zijn fietsschoenen een essentieel onderdeel van de juiste fietsuitrusting. Je kunt fulfilled de juiste fietsschoenen op een veilige manier je klikpedalen bedienen en dankzij het lichte gewicht en een goede ventilatie zullen click here ze je ondersteunen in je sportieve prestaties.

In de regel zorgen fabrikanten ervoor dat de broeken achterop een hogere pasvorm hebben, om de nieren te bedekken. Hiernaast kun je er bij hoogwaardige fietsbroeken van uitgaan, dat een soepele pedaalslag gewaarborgd blijft dankzij de speciale stretch materialen.

Veel merken stuurden ons ook overschoenen en handschoenen voor de Wintertime en de natte dagen van het jaar. Binnenkort vind je een overzicht van onze favorieten van dit jaar.

Report this wiki page